La Diputació acosta formació sobre biomassa i eficiència al Berguedà

La Diputació i l'ADBerguedà constribueixen a la lluita contra el canvi climàtic, l'estalvi d’energia i la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle

Redacció
10 de febrer del 2017
Actualitzat a les 19:59h
Presentació del programa de formació.
Presentació del programa de formació. | ADBerguedà
La Diputació de Barcelona ha acordat oferir, al Berguedà, diversos cursos de formació ambiental destinada a tècnics municipals, per tal que els treballadors de les entitats públiques tinguin prou eines i coneixements útils en les seves tasques diàries i puguin millorar les seves competències en l’àmbit de la sostenibilitat. 

Així ho ha presentat aquest divendres a Berga el delegat d’Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació, Valentí Junyent, que, conjuntament amb el president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, David Font, ha posat en valor aquestes formacions sobre instal•lacions de biomassa en edificis municipals, eficiència energètica aplicada al manteniment d’edificis, i consum responsable i millora ambiental. En cadascun d’aquests cursos hi haurà entre 15 i 20 places. 

Durant la roda de premsa, Junyent ha afirmat que, amb accions com aquesta, la Diputació vol contribuir als objectius de lluita contra el canvi climàtic, així com estalvi d’energia i reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle.