Obren inscripcions per a la 5 i 10 quilòmetres urbans de Berga

Les inscripcions finalitzaran l'1 de març o bé quan s'hagi arribat als 500 dorsals

Redacció
10 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:09h
La cursa de 5 i 10 quilòmetres urbans de Berga, organitzada pel club Joves Atletes de Berga (JAB) tornarà el proper diumenge 5 de març en la seva cinquena edició. En aquesta, segons han indicat, els interessats ja es poden inscriure. 

La cursa tindrà un recorregut similar al d'anterios edicions, sortint a les 11.00 del matí de la carretera de Solsona en direcció a la Valldan i, a l'arribar al número 89, es girarà cua per anar en sentit contrari, remuntant novament per la carretera de Solsona fins a la Gran Via i l'avinguda del Canal Industrial. Llavors els corredors s'hauran d'adreçar al passeig de la Indústria fins al número 70 i tornar enrere per la Ronda Moreta, la plaça de la Creu i carrer del Roser fins al punt inicial, que també serà el d'arribada. Els atletes de la 5 quilòmetres finalitzaran aquí el recorregut, mentre que els altres faran una segona volta al traçat. 

A partir de les 10.00 del matí, per altra banda, es portaran a terme les curses infantils, en què cada corredor rebrà un obsequi per participar-hi. Una vegada finalitzades totes les curses, es farà l'entrega de premis. Les inscripcions es poden realitzar a Intersport Serra-Martí, Alter Sport de Berga, Costa Esports de Gironella i Rios Running de Manresa, així com a la web del JAB fins l'1 de març o fins que s'hagi arribat als 500 inscrits. 

Tots els participants rebran una samarreta tèrmica, unes ulleres, una bossa i un dorsal personalitzat. Com que es tracta d'una cursa cronometrada, també es facilitaran xips a tots els corredors. 

 

Arxivat a