telecomunicacions

L’Ajuntament de Borredà demana sancionar Telefònica pel «mal servei»

L'alcalde del poble, Joan Roma, exigeix a la Generalitat que imposi una "sanció exemplar" a la companyia

per Redacció, 10 de febrer de 2017 a les 11:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Poble de Borredà Foto: AjBorredà.


L’alcalde de Borredà, Joan Roma, ha tornat a adreçar una nova queixa a la Direcció de Telefònica de Catalunya, així com al Govern de la Generalitat, per la manca de cobertura i els “talls sovintejats i de llarga durada” al municipi. Així ho ha anunciat a través d’un comunicat, on ha indicat que, després d’un “cert temps de calma”, els problemes pel “mal funcionament” de la línia han tornat. 


En aquest sentit, ha afirmat, els talls s’han produït “sense cap informació dels motius” i amb “greus dificultats” per poder fer la reclamació a l’empresa. Els problemes, ha assegurat, poden durar hores o dies sencers, amb “greus conseqüències” per a les persones o empreses afectades, ja que produeixen “pèrdues irreparables” al comerç, al turisme o, simplement, a la pròpia vida personal. 

Per això, ha dit, “l’única via per escarmentar l’empresa és la de la sanció exemplar”, ja que no és una avaria puntual, sinó d’un “mal servei habitual i constant” que ha de ser “durament sancionat”. 

 

Participació