Oferta de feina a Berga per a 12 persones del barri vell

L'Ajuntament i l'ADBerguedà obren la convocatòria pel procés selectiu dels Plans d’Ocupació del projecte de Treball als Barris

Redacció
08 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:18h

Pla general de Berga Foto: ADBerguedà


L’Ajuntament de Berga i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà) han obert la convocatòria pel procés selectiu dels Plans d’Ocupació del projecte de Treball als Barris, amb 12 llocs de treball. Es tracta d’un projecte integrat al barri vell, que afavoreix l’ocupació al centre històric, així com accions de millora en aquest. 

En total, han indicat, són 11 places de peons de manteniment i una de tècnic dinamitzador. Les primeres van dirigides a persones que es trobin en situació d’atur, inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya, que no cobrin prestació per desocupació i que siguin residents al nucli antic de Berga. Quatre d’aquestes persones hauran de tenir entre 16 i 29 anys. Per altra banda, la plaça de tècnic dinamitzador haurà de complir els mateixos requisits i també ser resident al centre històric. 

L’Ajuntament de Berga, com ja ha passat en anteriors convocatòries, encomana la gestió de les accions del projecte a l'Agència de Desenvolupament del Berguedà. El detall de les places a cobrir en el cas dels peons serà de dos oficials de pintura, un cap de brigada, dos oficials de construcció, dos operaris de construcció, dos oficials d’electricista i dos operaris de jardineria. El contracte serà de sis mesos i de 37,5 hores setmanals distribuïdes de dilluns a diumenge, mitjançant un sistema de concurs de mèrits lliure. 
Arxivat a