Albert Rumbo deixa definitivament el càrrec de gerent del Patronat de la Patum

La regidora Mònica Garcia afirma que Rumbo té "tot el suport" i la "confiança" | El gerent del Patronat va posar a disposició el càrrec en la darrera reunió

02 de febrer del 2017
Actualitzat a les 22:23h
El gerent del Patronat de la Patum, Albert Rumbo
El gerent del Patronat de la Patum, Albert Rumbo | ACN
Albert Rumbo deixarà definitivament el càrrec de gerent del Patronat de la Patum. Ho han confirmat a NacióBerguedà fonts de l'Ajuntament de Berga, després que ell mateix ho anunciés en l'última reunió ordinària del Patronat "per motius personals". En aquest cas, l'equip de govern va fer el possible perquè s'ho repensés, fent, fins i tot, una reunió amb l'alcaldessa, Montse Venturós, i la regidora de Patum, Mònica Garcia, en què li van fer palesa la seva màxima confiança en el càrrec. Davant d'aquesta situació, però, Rumbo ha mantingut la negativa en ferm, i deixarà el càrrec. 

Rumbo ha estat relacionat amb el Patronat de la Patum des del 2001. Des que va ser nomenat gerent, ha estat l'encarregat de representar la festa i coordinar la seva difusió arreu del món, a través de xerrades, conferències i tertúlies. Durant la darrera reunió de l'òrgan, que va tenir lloc aquest divendres, va demanar la renúncia. 
Arxivat a