ERC celebra la «democratització» de la Patum després de la reunió extraordinària del Patronat

Els republicans afirmen que la decisió presa és un "primer pas important" per a "l'obertura i transparència"

02 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:53h

La regidora d'ERC a l'Ajuntament de Berga, Ermínia Altarriba Foto: Pere Gendrau


El grup municipal d'ERC a Berga ha celebrat aquest dijous a través d'un comunicat la "democratització" de la Patum, després de la reunió extraordinària que hi va haver aquest dimecres al vespre, arran de la crisi oberta en el sí de la comparsa dels Plens, en què s'havien expulsat tres persones. Segons els republicans, la decisió presa és un "primer pas important" per a "l'obertura i transparència" de la festa. Per això, han indicat, el seu vot va ser favorable a la proposta que va realitzar l'equip de govern de la CUP. 

"Creiem que la proposta engloba les solucions que ERC Berga ha presentat en els darrers dies", han indicat. Per una banda, recorden, hi ha la readmissió dels expulsats i, per l'altra, la voluntat de nous Estatuts en les diferents comparses, sempre respectant els principis bàsics de la Democràcia. A més, han indicat, els reglaments es faran públics tal com havien demanat. 

En aquest sentit, han assegurat, els republicans continuaran "treballant en aquesta línia", per tal que el Patronat de la Patum sigui un òrgan de participació ciutadana. 
Arxivat a