El Bergueda, l’Arieja i Girona sumen esforços per fomentar el Camí dels Bons Homes

Els tres territoris intentaran impulsar activitats turístiques conjuntes al medi natural

Redacció
31 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:13h

Projecte NATTUR Foto: ADBerguedà


El Servei de Turisme de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, el Consell Departamental de l’Arieja, l’Agència de Desenvolupament Turístic de l’Arieja, la Universitat de Toulouse i la de Girona, amb la col•laboració del Consell Comarcal de la Cerdanya, han presentat a la Unió Europea un projecte de millora de l’oferta turística al territori. Es tracta, segons han informat, del projecte NATTUR, que combina natura i turisme, i que pretén impulsar activitats conjuntes al medi natural. 

Amb aquest projecte s’intentarà estructurar les empreses turístiques a la natura, per tal que augmentin en nombre i qualitat. Arran d’això, afavorir l’economia del territori, valoritzant el patrimoni natural i optimitzant els impactes. Per exemple, ha destacat l’Agència, una de les accions més importants que vertebren el projecte serà l’harmonització i millora de la promoció i oferta del Camí dels Bons Homes i Camí de l’Últim Càtar, que uneix el Berguedà, la Cerdanya i l’Arieja. 

Ara per ara, han indicat, s’està a l’espera que la proposta prosperi, per tal d’obtenir l’ajut econòmic que servirà per impulsar el projecte turístic.