L'equip de sincronitzada del Tossalet CN-Berga, al podi del Campionat de Catalunya

Sheila Garcia aconsegueix el primer lloc de la seva categoria

Redacció
31 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:31h
Equip de natació sincronitzada del Tossalet
Equip de natació sincronitzada del Tossalet | Tossalet - CN Berga
Les nedadores de sincronitzada del Tossalet CN-Berga han demostrat un molt bon nivell a la primera prova del Campionat de Catalunya de figures de natació sincronitzada. En total, hi van participar 14 nedadores repartides en tres nivells, de les gairebé 300 que hi competien. 

En nivell III, Sheila Garcia va aconseguir quedar la millor de les 100 nedadores que hi participaven. Per la seva part, Daniela Núñez va quedar 25a i Berga Lores 84a. En nivell II, amb 114 participants, Irune Sánchez va quedar 28a, Marta González 60a, Núria Armengou 62a i Queralt Barrios 94a. Finalment, en el primer nivell de la competició, Laia Valencia va finalitzar 6a, Aina Molina 20a, Dúnia Mollar 22a, Tània Gonfaus 22a, Sigrid Pérez 27a, Carlota Culell 42a i Leire Fernández 46a. 

Segons el club, doncs, uns resultats que posicionen l’equip com “un dels millors de Catalunya”. En aquest sentit, les tècniques Bea Rodríguez i Carme Valencia esperen que aquest inici de temporada només sigui el començament dels “èxits” que els esperen. 
Arxivat a