«La porta musical», nou cartell del FeMAP 2017

El jurat ha seguit criteris d’originalitat, de composició, d’impacte visual, de claredat del missatge i l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i iconografia

Redacció
27 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:10h
Cartell guanyador del FeMAP
Cartell guanyador del FeMAP
El cartell de l’artista andorrà Joan Pau Casado “La porta musical” serà el que, aquest 2017, presentarà el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). Així ho ha decidit un jurat especialitzat, després de la preselecció dels finalistes, portada a terme per votació popular i un comitè tècnic. 

Els cinc finalistes que acompanyaven el cartell de Casado van ser “Inspiració música antiga”, “La muntanya i la música”, “Sota les estrelles”, “Tornant enrere en el temps a través de la música” i “FEmposterMAP”. Amb el concurs, el FeMAP pretén estimular la creativitat i el foment de les obres dels artistes pirinencs, segons han informat. 

El jurat que finalment ha decidit el guanyador ha estat compost pel dissenyador d’Andorra i guanyador del concurs del 2016, David Casasayas; el director adjunt de Música i Cultura Popular de la Generalitat Valenciana, Leonardo Marqués; la regidora de Cultura i Festes de Berga, Mònica Garcia; la membre de Mostremp Marina Roman; la responsable d’imatge del FeMAP, Patrícia Márquez, i la dissenyadora de la Pobla de Segur i guanyadora del concurs del 2015, Creixell Solduga. Per escollir el cartell final han seguit criteris d’originalitat, de composició, d’impacte visual, de claredat del missatge i l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i iconografia.
 

Cartell guanyador del FeMAP