L'Ajuntament de Berga participa en un debat sobre LGTBI a Sabadell

La Xarxa de Municipis té el compromís de desplegar polítiques de gènere que ajudin a superar la lògica heteropatriarcal

Redacció
27 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:41h
Xarxa de municipis a Sabadell
Xarxa de municipis a Sabadell | AjBerga.
L'Ajuntament de Berga participa aquest divendres en les primeres jornades LGTBI de la Xarxa de Municipis, que es porten a terme al Casal Pere Quart de Sabadell. En aquesta es parlarà sobre polítiques i drets de la ciutadania, l'agenda i reptes de les polítiques LGTBI al món local, i també es portaran a terme talles durant la tarda, amb una posterior posada en comú de conclusions. 

Amb aquestes jornades, la Xarxa de Municipis LGTBI, composta per 17 pobles, pretén posar els fonaments d'una societat més justa, igualitària i respectuosa amb la societat. Va néixer el passat mes de juny, de la mà de diversos ajuntament catalans, entre els quals el de Berga, i amb el compromís de desplegar polítiques de gènere que ajudin a superar la lògica heteropatriarcal, així com defensar els drets de totes les persones a estimar i viure la sexualitat i identitat amb llibertat i igualtat. 

La Xarxa de Municipis compta amb el suport de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona i treballa per  eixamplar l’adhesió de més poblacions catalanes.