Berga viu la nevada més important des del 2010

L'Ajuntament de Berga posposa la recollida d'escombraries i donarà potassa als ciutadans

Redacció
25 de gener del 2017
Actualitzat a les 21:30h
Forta nevada a Berga aquest dimecres.
Forta nevada a Berga aquest dimecres. | AjBerga.
L'Ajuntament de Berga ha activat el Pla d'Actuació Municipal per nevades en fase d'emergència, i ha anunciat que, aquesta nit, tal com s'acostuma a fer en aquests casos, el servei de recollida d'escombraries no es realitzarà. En aquesta línia, ha demanat la col·laboració ciutadana, ja sigui en aquest sentit, com en allò que fa referència al manteniment dels vorals de les cases, per evitar que la neu es glaci i creï plaques de gel. I és que, tal com han informat, es tracta de la nevada més important des del 2010. De fet, fins a les 21.00 hores s'han registrat 6 centímetres de neu al centre de la ciutat, i 8 centímetres a les parts més altes.

A més, ha recordat el consistori, aquest dijous al matí hi haurà habilitats diversos punts on els ciutadans podran disposar de potassa. Aquests seran la plaça de la Font del Ros, la Valldan, la plaça Viladomat davant del Sindicat, el passeig de la Indústria davant de l'Ambulatori, la plaça Gernika davant de l'Institut Guillem de Berguedà, el carrer Roca de la Pila davant de l'escola de Sant Joan, la plaça del Forn, la plaça de Sant Pere davant de l'Ajuntament, el passeig de la Pau davant de la parada de taxis, la plaça de Santa Magdalena, el carrer Guillem de Berguedà i el carrer Fumanya.

Ja aquest dimecres a la tarda, s'han activat efectius de l'Ajuntament de Berga tirant sal a les carreteres per mantenir nets els accessos a escoles i centres sanitaris, així com personal de jardineria, obres i neteja també estan treballant, tirant potassa a les voreres i netejant els carrers.
 
Arxivat a