Algèmica i Maria Cosp presenten un mètode innovador per perdre pes i guanyar en salut a Berga

La metodologia consistirà en guanyar qualitat de vida, augmentar el coneixement, l'autoestima i canviar algunes de les rutines alimentàries

25 de gener del 2017
Actualitzat a les 20:24h
 L'equip d'especialistes que portaran a terme el nou mètode per perdre pes
L'equip d'especialistes que portaran a terme el nou mètode per perdre pes | Aida Morales
Algèmica ha presentat, aquest dimecres, un mètode propi, innovador i d'autoaprenentatge per perdre pes a través del canvi d'hàbits i la modificació en el metabolisme de les persones. Ho ha presentat Maria Cosp, conjuntament amb l'equip que el portarà a terme, com una "nova metodologia" que no només consistirà en fer una dieta determinada, sinó també en guanyar qualitat de vida, augmentar el coneixement, l'autoestima i canviar algunes de les rutines: "Es tracta d'implicar-se des del punt de vista alimentari, canviar els hàbits, i també des del moviment, que no vol dir fer esport, sinó incloure un moviment harmònic en la naturalitat". 

En aquest nou mètode, ha precisat Cosp, "l'aprenentatge és bàsic", ja que cada persona té unes característiques i passions diferents. Per això, ha dit, durant el temps que duri el treball es practicaran sessions i xerrades sobre bioquímica, metabolisme, nutrició o dietètica, i cada persona "entendrà els canvis que ha de fer". Això, ha dit, sempre amb un assessorament professional que durarà fins a sis mesos. A partir d'aquí, ha afegit, serà cada persona qui haurà de tenir "les ganes" de continuar-ho, per salut, durant la resta de la seva vida. 

En aquest sentit, ha explicat, és important que les persones que vulguin posar a la pràctica aquest mètode ho facin perquè estan interessades en canviar hàbits i rutines. "És un canvi de manera de fer i d'entendre el cos, la ment i l'estat d'ànim per perdre pes de manera natural", ha explicat. Un nou mètode, ha continuat, que és propi d'Algèmica, però que està "basat en teories científiques". Concretament, ha relatat Cosp, s'han agafat conceptes americans i alemanys, tot i que també una bona base de "collita pròpia", arran de l'experiència de l'equip durant anys. 

Les persones que es vulguin iniciar en el circuit es poden adreçar a la farmàcia per demanar informació. Cosp, però, ha recordat que és un treball que s'ha de realitzar des del compromís i l'autoexigència, que requereix "molta implicació", però que també té uns "resultats espectaculars" a l'hora de perdre pes i guanyar en salut. No obstant això, ha celebrat, al Berguedà ja hi ha un elevat nombre de persones que estan preocupades per la seva salut i els canvis metabòlics. 

L'equip multidisciplinar de persones que portarà a terme el nou projecte està format per Maria Cosp, Ester Comellas, Mercè Mujal, Ingrid Charques i Eva Maria Sánchez. 
Arxivat a