Esquerra contradiu l'Ajuntament de Berga sobre el sou de Rumbo i afirma que hi ha factures a nom seu

El grup municipal d'Esquerra demana que el càrrec de gerent del Patronat de la Patum sigui de "pública concurrència"

24 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:51h
La regidora de Patum, Mònica Garcia, i el gerent del Patronat de la Patum, Albert Rumbo
La regidora de Patum, Mònica Garcia, i el gerent del Patronat de la Patum, Albert Rumbo | ACN
El grup municipal d'ERC a Berga ha afirmat aquest dimarts en un comunicat que, si bé és cert que la figura del gerent del Patronat de la Patum, Albert Rumbo, no és retribuïda, sí que hi ha "diverses factures" a nom seu per tasques relacionades amb la Patum. Ho han volgut deixar clar, després de les declaracions de la regidora de Patum, Mònica Garcia, a NacióBerguedà, en què explicava que el consistori havia demanat a Rumbo que es repensés la seva renúncia al càrrec i afirmava que, com a gerent, aquest no tenia cap sou.

Segons ERC, doncs, aquesta és una situació "que s'ha de regularitzar" i a la qual se li ha de donar "pública concurrència", per tal de garantir la igualtat d'oportunitats per a tota la ciutadania. En relació a la voluntat de dimissió del gerent del Patronat, però, els republicans afirmen que respecten la seva decisió personal.

Sobre les declaracions de Garcia respecte del sou de Rumbo, la regidora va remarcar que, específicament, es tractava de la retribució com a gerent, però que particularment, com amb qualsevol altre empresa o autònom, se li havia encarregat alguna tasca particular.
Arxivat a