L'Ajuntament de Berga demana a Albert Rumbo que es quedi com a gerent del Patronat de la Patum

La regidora Mònica Garcia afirma que Rumbo té "tot el suport" i la "confiança" | El gerent del Patronat va posar a disposició el càrrec en la darrera reunió

23 de gener del 2017
Actualitzat el 24 de gener a les 15:06h
El gerent del Patronat de la Patum, Albert Rumbo
El gerent del Patronat de la Patum, Albert Rumbo | ACN
L'Ajuntament de Berga ha demanat al fins ara gerent del Patronat de la Patum, Albert Rumbo, que continuï en el càrrec, com a mínim fins passat Patum, malgrat que aquest va anunciar, el passat divendres durant la darrera reunió de l'ens, que tenia intenció de renunciar. En aquest cas, i segons ha pogut saber NacióBerguedà, Rumbo va indicar que posava el seu càrrec a disposició, afirmant que estava cansat i que se sentia qüestionat. No obstant això, la regidora de Patum, Mònica Garcia, ha afirmat en declaracions a aquest diari que l'Ajuntament de Berga li dóna "tot el suport", i que se li valora tota la feina que està fent. 

Per això, des del consistori es va demanar a Rumbo que s'ho repensés, amb la previsió de realitzar una nova reunió durant els propers dies, en què es pugui parlar més en profunditat d'aquesta qüestió. "Vam proposar-li això, però no sabem què pot contestar i tampoc coneixem les raons per les quals ha arribat a aquest punt", ha explicat la regidora. En qualsevol cas, ha reiterat, l'Ajuntament de Berga li dóna "un complet i total suport", amb la voluntat de "continuar treballant conjuntament amb ell amb tota la confiança". 

Ara per ara, Rumbo exerceix tasques de gerència i coordinació dins del Patronat de la Patum. S'encarrega de portar a terme la majoria d'accions que es recullen a la memòria anual d'aquest ens, una feina per a la qual "no cobra", ha recordat Garcia, i que requereix atenció setmanal. Segons la regidora, encara no s'ha plantejat què passarà si Rumbo decideix, finalment, renunciar a la gerència. No obstant això, aquesta figura la podria exercir qualsevol altra persona, sense necessitat que fos membre del Patronat. Per altra banda, ha recordat Garcia, aquest ens també ha estat durant molt temps sense la figura del gerent, malgrat que aquesta no seria la voluntat del consistori, que creu que és necessària "per donar un bon servei i perquè el Patronat funcioni". 
Arxivat a