L'equip femení del JAB Berga es classifica pel Campionat d'Espanya

L'equip del JAB està format per Vanesa Chirveches, Marta Castillejo, Núria Cascante, Aina Picas, Ester Reguant i Lídia Pons

Redacció
23 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:46h
L'equip femení del JAB
L'equip femení del JAB | JABerga
L'equip femení del club Joves Atletes de Berga (JAB) s'ha classificat, després de l'última prova a Riudellots de la Selva aquest cap de setmana, pel Campionat d'Espanya de l'especialitat. Així ho ha manifestat el club a través de les xarxes socials, després d'aconseguir una quarta posició al Campionat de Catalunya. 

A la cursa d'aquest cap de setmana, la 23a edició del Cros de Riudellots de la Selva, les berguedanes van fer punts per situar el club berguedà entre els cinc millors de la seva categoria, malgrat la forta pluja que va caure a la població. Un repte per a valents, que en homes va guanyar Aboujanah El Mehdi, del FCB. Per equips, el primer classificat del Campionat de Catalunya va ser el CA La Sansi, seguit pel Cornellà Atlètic i el Lleida UA. En la categoria femenina, les més ràpides van ser Montse Mas, també del FCB, i Laia Andreu, del CA Granollers. Per equips, però, el primer classificat va ser el CA Manresa, seguit pel CA Granollers i, en tercera posició, La Sansi. 

L'equip del JAB està format per Vanesa Chirveches, Marta Castillejo, Núria Cascante, Aina Picas, Ester Reguant i Lídia Pons.