En un toll de sang i sexe

per Xavier Gonzàlez-Costa, 23 de gener de 2017 a les 00:01 |
Il·lustracions: Bet Calderer / Text: Xavier Gonzàlez-Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
Enfonso la meva virilitat desbocada en el teu desig més humit, i m'abandono al moviment del meu instint. Et miro, i et veig sota meu com et mossegues el llavi de plaer, ofegant un gemec imprudent que podria delatar-nos. Els teus mugrons, durs i encesos, se'm fonen a la boca, i la cadència del meu vaivé s'accelera cada cop més irrefrenablement... fins que un cruixir sec, al meu darrere, m'estronca l'orgasme i sento com l'ira del teu marit se'm clava a les entranyes, acabant amb les nostres vides extasiades, que es dilueixen en un toll de sang i sexe, damunt el seu llit, inevitablement.
 
 
 
Xavier Gonzàlez-Costa va començar a viatjar als vuit anys acompanyant a Juli Verne i a Tintin. Després, de gran, ha anat a veure si és veritat, cooperant amb la desapareguda organització “Viatgers sense Fronteres" que va presidir des de la seva fundació. És escriptor autodidacta, de formació acadèmica en el món de les ciències. Ha guanyat diversos premis de poesia i de teatre. Com a actor, porta més de vint-i-cinc obres de teatre al sarró del Garrofa, que va interpretar durant vint-i-sis Nadals als Pastorets de Berga.
 
Bet Calderer és una Berguedana de Barcelona, artista i grafista. Sortida dels forns de la Facultat de Belles Arts de la capital, se sent orgullosa de poder dir que va començar a treballar al costat Pepe Calvo, amb qui va aprendre l'ofici de donar solucions de disseny gràfic per a empreses com Coca-cola, Santiveri, Martínez-Bimbo, Marcilla, etc. Des de fa quinze anys ha fet de la seva passió, la pintura i el dibuix, el seu modus vivendi. Ha col•laborat amb Ibèrica de danza amb l'escenografia pictórica de l'espectacle “Las estaciones”.

 

 

Participació