L'Ajuntament d'Avià crea una APP per millorar la informació sobre el municipi

L'aplicació per a mòbils i tauletes permet consultar serveis, notificar incidències o rebre comunicats personalitzats

23 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:04h
L'Ajuntament d'Avià ha impulsat la creació d'una aplicació per a mòbils i tauletes perquè la ciutadania i els turistes puguin consultar tot tipus d'informació sobre el municipi. Es tracta, segons han explicat a NacióBerguedà, d'un "nou canal de comunicació" que des del consistori es vol potenciar, aprofitant les noves tecnologies i l'accés fàcil i ràpid a la informació. 

A través d'aquesta APP, els ciutadans podran accedir de manera fàcil a les notícies relacionades amb el poble, rebre comunicats personalitzats segons els interessos de l'usuari, consultar telèfons i serveis, el temps, l'agenda, els llocs per visitar, notificar incidències o accedir a les xarxes socials municipals, a banda de gestions a la seu electrònica, a l'app MY112 o a l'APP de participació ciutadana We Decide, a través de la qual ja s'han realitzat diverses consultes populars al poble.

Segons han indicat des de l'Ajuntament d'Avià, aquest nou canal de comunicació era una "prioritat", ja que obre les portes del consistori i s'acosta a la ciutadania. Aquesta aplicació, han precisat, es pot descarregar gratuïtament des de Google Play i Apple Store. Per preguntes o qüestions, també es pot sol·licitar informació al consistori, a la Regidoria de Noves Tecnologies.