Prop de 200 alumnes del Berguedà realitzaran activitats esportives de neu aquest 2017

Diversos centres de la comarca participen el el programa Esport Blanc Escolar | El Consell Comarcal es farà càrrec del transport dels alumnes a les estacions

Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:30h
Participants al programa Esport Blanc Escolar
Participants al programa Esport Blanc Escolar | Consell Comarcal del Berguedà
Prop de 200 alumnes de diferents escoles del Berguedà participaran, aquest 2017, en el programa Esport Blanc Escolar, que porta a terme la Generalitat de Catalunya i el Consell Esportiu del Berguedà en diferents punts del país. Serà en la tercera fase d’aquest programa, en què els nens i nenes de 3r i 4t de primària s’acostaran a les modalitats d’esquí alpí, surf de neu, esquí de fons i freestyle a les estacions d’esquí de la Molina, Lles i Aransa. 

Del Berguedà, les escoles participants seran l’escola Galceran de Pinós (Bagà), la ZER Alt Berguedà (Gósol, Vallcebre i St. Julià de Cerdanyola), l’escola Lillet A Güell (La Pobla de Lillet), l’escola de Sant Llorenç (Guardiola de Berguedà), l’escola de Sant Salvador (Cercs),  l’escola La Valldan (Berga), l’escola Santa Eulàlia (Berga) i l’escola Sant Joan (Berga).

En aquests casos, el Consell Comarcal del Berguedà es farà càrrec del cost del transport de l’alumnat a les estacions d’esquí i, per la seva banda, el Consell Esportiu del Berguedà s’encarregarà de la coordinació logística. El programa Esport Blanc Escolar està impulsat per la Secretaria General de l’Esport i el Departament d’Ensenyament, amb l’objectiu de promoure i popularitzat els esports d’hivern entre l’alumnat de les comarques del Pirineu, dins del Pla Estratègic dels Esports d’Hivern a Catalunya 2013-2022.