L'Ajuntament de Berga organitza la XVIII Trobada d'Handbol Aleví

Les jornades entre alumnes de 5è i 6è de Primària es realitzaran al Pavelló d'Esports aquest diumenge

Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:01h
Una de les trobades d'handbol
Una de les trobades d'handbol | AjBerga (arxiu)
El Pavelló d'Esports de Berga acollirà, aquest diumenge 22 de gener, la XVIII Trobada d'Handbol Aleví. Es tracta d'una jornada que s'emmarca dins del programa d'iniciació a l'esport que l'Ajuntament de Berga impulsa per fomentar la pràctica esportiva entre nens i nenes de la ciutat, i que dóna continuïtat a la Trobada de Bàsquet, que es va celebrar el passat mes de novembre, i que va suposar l'inici de les activitats. 

Segons han indicat, la jornada es durà a terme entre les 10.00 del matí i les 13.00 hores, i constarà de partits de dotze minuts entre equips de cinc jugadors. Aquests poden ser femenins, masculins o mixtes, i es faran canvis de jugadors cada dos minuts, per tal de facilitar que tots els inscrits puguin participar-hi. Si hi ha prou equips, per altra banda, es faran partits independents per a l'alumnat de 5è i 6è de Primària, respectivament. 

Aquest programa d'iniciació a l'esport té quatre eixos: bàsquet, handbol, futbol 4 i mini vòlei. Està adreçat als alumnes de Cicle Superior de les escoles de Berga, amb partits de caràcter distès i no competitiu, que tenen la voluntat de crear hàbits de pràctica esportiva, per fomentar valors com el treball en equip, les habilitats coordinatives i la condició física. De fet, aquest projectes ja es porta a terme des de 1998, després que el consistori detectés una tendència de l'alumnat de secundària a abandonar l'esport. 
Arxivat a