El personal d'infermeria del Berguedà, cridat a debatre el seu futur professional

El debat serà el proper 23 de gener a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga

Redacció
18 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:25h

Les infermeres i els infermers del Berguedà han estat convocats, aquest proper dilluns 23 de gener, a debatre i arribar a consensos sobre com ha de ser el seu dia a dia dins del món de la sanitat. Serà dins dels cercles de diàleg Projecte RESET, que organitza el col·legi professional a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga. Tot un seguit de xerrades entre els practicants de l'ofici, en què es farà una anàlisi de l'estat del sector. Aquests diàlegs es porten a terme en diferents punts del territori. 

Segons han informat des del Col·legi d'Infermeres i Infermers de Catalunya, la corporació representa més de 40.000 professionals a la demarcació de Barcelona. Amb aquests debats, doncs, s'intentarà definir un nou model d'organització que ajudi a seguir desenvolupant la professió de l'infermeria, així com donar resposta a les seves necessitats professionals, formatives i de representació. 

Es tracta, tal com han precisat, d'un procés mai fet abans en el sí d'una organització col·legial, on tots els infermers i infermeres podran fer sentir la seva veu. L'acte a Berga començarà a les 9.00 del matí i finalitzarà a les 19.30 hores.