L'Escola de Mares i Pares de Berga comença l'any amb una xerrada sobre trastorns d'aprenentatge

L'activitat serà el proper 25 de gener al Casal Cívic de Berga

Redacció
18 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:17h
Nen, amb els seus pares.
Nen, amb els seus pares.
L'Escola de Mares i Pares de Berga comença aquest 2017 amb una xerrada sobre les dificultats i els trastorns de l'aprenentatge que poden tenir els infants. Aquesta activitat, inicialment programada pel 18 de gener, es farà finalment el dia 25 al Casal Cívic de Berga a les 18.00 hores. 

Segons ha informat l'Ajuntament de la ciutat, la sessió anirà a càrrec de l'Equipament d'Assessorament i Orientació Psicopedagògica del Berguedà, amb l'objectiu d'oferir eines per a detectar les facilitats o dificultats amb què es troba l'alumnat durant el procés d'aprenentatge. El taller serà gratuït, i s'adreça a famílies amb fills d'entre 0 i 18 anys. No obstant això, cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a educació@ajberga.cat, trucant al telèfon 93 821 43 33, o presencialment a l'àrea d'Educació del consistori.

Aquesta xerrada s'emmarca dins de la programació mensual de les activitats que impulsa aquesta escola, que es va crear el passat mes de setembre. Fins el moment, s'ha realitzat tres sessions dedicades a la salut i alimentació, a l'ús d'Internet i les xarxes socials, i al consum en família. Durant els mesos de febrer, març, abril i maig hi haurà noves activitats com xerrades sobre la transmissió de valors i els conflictes i les situacions de violència a l’escola, un taller sobre gènere i contra la LGTBI fòbia, i un cinefòrum i una taula rodona al voltant de la projecció del documental "La educación prohibida". Totes les activitats són gratuïtes i les inscripcions, limitades.