El fred i la neu marquen el Canicross de Cercs

Els esportistes i els gossos disputen una atrevida cursa sota la neu

Redacció
17 de gener del 2017
Actualitzat el 18 de gener a les 18:42h
Lliga Catalana de Canicross a Cercs
Lliga Catalana de Canicross a Cercs | Canicross.cat/ FCEH
El fred, la neu i les baixes temperatures han estat les protagonistes, aquest cap de setmana, de l'onzena Lliga Catalana de Canicross que es va celebrar a Cercs. Va ser una competició per a atrevits, sota una fina capa de neu, on es van poder veure  uns paisatges únics, en què tant corredors com animals van poder gaudir de valent. 

En aquesta, els guanyadors absoluts van ser Daniel Artero del Club Canicross les Franqueses, amb un temps de 38 minuts i 44 segons, i Nausica Coronado, del Gos Esport Catalunya amb 53 minuts i 2 segons. Per la seva part, Javier Torres, de Gos Esport, i Marta Bosch, del Club Canicross de les Fraqueses, van quedar segons, i Joan Manuel Calderon, de les Franqueses, i Inés Hernández, de Gos Esport, van tancar els podis. 

Aquesta va ser la primera prova puntuable per a la Lliga, organitzada per Gos Esport Catalunya. La propera cursa puntuable serà l’11 de febrer a Corró d'Amunt, al Trofeu Múixing les Franqueses del Vallès. Cercs, però, no només va acollir la lliga competitiva, sinó que també va organitzar tot un seguit d'activitats relacionades amb aquest esport durant el cap de setmana. Dissabte es va fer un taller de canicross al matí, així com una cursa popular de 5 quilòmetres i una caminada de maquis amb gossos. A més, també es va poder gaudir d'una xocolatada popular, un dinar, una trobada de border collies i un canicross infantil gratuït.