El «Juguem Jugant» finalitza a Berga amb una valoració molt positiva de les principals novetats

El taller de fotoperiodisme, la room escape, el taller d'skates o el de tions, entre els actes destacats

Redacció
16 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:49h

Juguem Jugant a Berga Foto: AjBerga.


Les activitats del Juguem Jugant que s'han celebrat a Berga durant aquest Nadal a Berga han finalitzat l'edició amb una "molt bona valoració" per part dels organitzadors i els participants, segons ha informat l'Ajuntament de Berga. Els actes han transcorregut durant les festes amb un "ritme frenètic" que ha durat fins la cavalcada de Reis. En aquestes, diverses entitats i associacions s'hi han sumat, oferint un servei divertit i entretingut per a la infància que, a més, ha inclòs novetats. 

Segons la regidora de Joventut, Anna Alsina, les noves activitats han tingut, en general, "molt bona acollida". "Evidentment, sempre podem anar millorant cosetes i ens hem anat anotant les petites mancances que hem detectat o que ens han fet arribar els mateixos usuaris o entitats col·laboradores", ha indicat, malgrat que també ha dit que estan "satisfets de la feina feta i dels resultats". 

Entre les principals novetats introduïdes aquest any hi ha el taller de fotoperiodisme, en què diversos nens i nenes han plasmat punts de vista diferents de les activitats, el taller de tions, que es va fer just abans de la clàssica activitat de fer cagar el tió amb Dani Magyk, el taller d'skate, que ja s'està plantejant poder tornar-lo a oferir per Setmana Santa durant les vacances de Pasqua, i la Room Escape a l'Ajuntament de Berga, que va superar amb escreix les expectatives de participació amb una demanda molt superior a l'esperada
Arxivat a