La deixalleria mòbil de Gironella comença el 2017 amb nous descomptes

Els ciutadans poden tenir una rebaixa de fins a un 18% en el rebut de les escombraries

Redacció
13 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:11h

Deixalleria mòbil de Gironella Foto: AjGironella


La deixalleria mòbil de Gironella ha començat l'any amb un increment de les bonificacions que, en casos, pot arribar fins al 18% en el rebut de les escombraries, segons ha informat l'Ajuntament de Gironella. Així es va aprovar a l'últim ple ordinari del mes d'octubre, on es va indicar que els usuaris que utilitzessin aquest servei d'11 a 12 cops o més, podrien gaudir d'aquesta rebaixa. 

Per altra banda, també es va indicar que els que l'usaven d'una a dues vegades tindrien un 5% de descompte, fins a quatre vegades tindrien un 8%, fins a sis vegades un 10%, fins a vuit un 12%, i fins a deu, un 15%. Per fer efectiva aquesta bonificació, però, cal que els ciutadans presentin el carnet que facilita el consistori en horaris d'atenció al públic o a la mateixa deixalleria. El període per a sol·licitar-lo finalitza divendres 27 de gener. 

La deixalleria s'instal·larà una vegada al mes a la plaça de l'Estació, de les 11.00 a les 13.30 i de les 14.30 a les 18.00, com un servei més adreçat a la ciutadania. De fet, i segons ha informat l'Ajuntament de Gironella, és un servei "molt ben valorat pels vilatans", que permet dipositar els voluminosos i altres objectes de gran volum amb més civisme i avantatges. Aquest serà el sisè any consecutiu que el consistori premia les persones que utilitzen el servei, amb periodicitat mensual des del 2015. 
Arxivat a