Millora la recerca de feina a Berga, amb un nou blog del Servei Ocupa't

El portal esdevé la seu electrònica d'Espai Feina, d'atenció a les persones que busquen feina, i d'Incorpora, de prospecció empresarial,

Redacció
11 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:44h
Servei Ocupa't de Berga
Servei Ocupa't de Berga | Servei Ocupa't
El Servei Ocupa't ha estrenat aquest 2017 un nou blog per facilitar la recerca de feina a la ciutadania. Es tracta d'un espai que aglutina diferents eines de recerca de feina a Berga i Comarca, amb recursos en línia i gratuïts, com ara models de documents com, per exemple, currículums i cartes de resposta a un anunci o d'autocandidatura. Així mateix, també ofereix l'enllaç directe als tràmits per a la renovació del SOC i la sol·licitud de l'informe de vida laboral, i pàgines d'interès com la Xarxa Local d'Ocupació. 

D'aquesta manera, doncs, el portal esdevé la seu electrònica dels serveis Espai Feina, d'atenció a les persones que busquen feina, i d'Incorpora, de prospecció empresarial, i es complementa amb la seu física de l'Ocupa't, que se situa a la plaça d'Europa de Berga número 10, en horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores. 

El Servei Ocupa’t va començar l’activitat el 2004 amb la col·laboració de Càrites Parroquial de Berga, la Creu Roja Berguedà i l’Ajuntament de Berga com a intermediari laboral entre empreses i treballadors i treballadores. Els darrers anys, comptava amb una web molt limitada derivada de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga, però va fer el salt a la xarxa social Facebook i, segons les seves necessitats, ara també al nou blog. 
Arxivat a