Joves fotoperiodistes immortalitzen el Nadal a Berga

L'AFTDAO tutoritza un taller de fotoperiodisme per a nens i nenes durant les festes nadalenques

Redacció
09 de gener del 2017
Actualitzat a les 20:39h
Caga tió de Berga
Caga tió de Berga | Cèlia Figols
Diversos nens i nenes del Berguedà s'han convertit, durant aquestes festes de Nadal, en fotoperiodistes. Ha estat a través d'un taller del Juguem Jugant que ha conduït l'Agrupació Fotogràfica Tallers d'Arts i Oficis de Berga, i on les persones que hi han volgut participar, han pogut deixar una petjada gràfica del que han estat les diferents activitats que han envoltat les festes nadalenques a Berga. 
 

Concert veus blanques Foto: Oriol Muñoz


Des de principis de Nadal, doncs, s'ha donat cobertura al taller de tions que es va fer a la capital del Berguedà, al Caga Tió, al concert de les Veus Blanques, a l'arribada dels Patges Reials, a la Room Escape, als Pastorets Infantils de Colònies a Borredà, a la XVII Cursa de Sant Silvestre, al taller d'skate, a tallers de circ, màgia o activitats esportives, al taller de fanalets, a la cavalcada de  Reis i als Pastorets Infantils del Teatre Patronat. 
 

Pastorets infantils de Colònies a Borredà Foto: Ainoa Morales


En conjunt, tot un seguit d'activitats que han permès, als més petits, conèixer i aprofundir en el món de la fotografia, buscar noves perspectives i angles, i experimentar amb enfocaments i efectes. Tot això, a més, intentant donar una vessant informativa, més enllà d'educativa, a totes les activitats, exercint, també, de joves periodistes que han plasmat l'actualitat de Berga en imatges. 
 

Taller de tions Foto: Celia Figols


Els participants del taller han estat Jana Sabata, Climent Canal, Cèlia Fígols, Arnau Soler, Gal·la Soler, Míriam Losaberidze, Oriol Muñoz, Miquel Isach, Ainoa Morales, Queralt Bautista, Jana Hernàndez, Iiona Jitari i Elena Orriols. Les fotografies seleccionades es poden trobar a les xarxes socials de l'AFTDAO, amb una petita selecció a NacióBerguedà
 

Patges reials Foto: Cèlia Figols

 

Room Escape Foto: Jana Sabata

 

Pastorets infantils de Colònies a Borredà Foto: Iona Jitari

 

Cursa infantil de Sant Silvestre Foto: Cèlia Fígols

 

Taller d'skate Foto: Cèlia Fígols

 

Taller de circ i màgia Foto: Oriol Muñoz

 

Taller de fanalets Foto: Oriol Muñoz

 

Cavalcada de Reis Foto: Gal·la Soler

 

Pastorets Infantils del Patronat Foto: Elena Orriols

Arxivat a