La Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola corona Josep Roset i Vanesa Chirveches

La nova cursa del JAB esdevé un èxit de participació

Redacció
08 de gener del 2017
Actualitzat a les 20:58h
Podi de la Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola
Podi de la Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola | JABerga
La primera cursa de Reis que els Joves Atletes de Berga (JAB) han organitzat a Sant Julià de Cerdanyola aquest diumenge ha finalitzat amb la coronació, literal i figurada, de Josep Roset i Vanesa Chirveches. Aquests dos han estat els més ràpids del nou esdeveniment esportiu, que ha comptat amb més d'un centenar de participants, i que ha ofert una alternativa per als amants de l'esport, just a l'inici de l'any. 

En homes, el podi s'ha complementat amb Pol Raich i Àngel Nevado, mentre que en dones, les més ràpides després de Chirveches han estat Núria Cascante i Aina Picas. La cursa, que s'ha disputat sota el fred intens que ha colpit aquest cap de setmana, ha començat a les 11.00 del matí, més tard de l'habitual, amb l'objectiu de poder córrer amb una temperatura més agradable. Una hora després, al migdia, s'han celebrat les competicions infantils.

La cursa, que ha tingut uns cinc quilòmetres, s'ha pogut seguir a través de fletxes vermelles, cintes i voluntaris, amb un avituallament a mig camí i, sobretot, unes vistes impressionants.