Joan Freixa, dels Mountain Runners, 15è a la Ciaspolada, la mítica cursa de raquetes de neu

La corredora osonenca Laia Andreu ha aconseguit pujar a la part més alta del podi

08 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:53h
La Ciaspolada
La Ciaspolada | La Ciaspolada
La catalana Laia Andreu s'ha imposat aquest divendres a la mítica Ciaspolada, considerada la prova de raquetes de neu més important de món. La corredora osonenca, que ja havia guanyat l'any 2012 i el 2015, i que el 2014 va ser segona, ha liderat el recorregut 900 metres en sis voltes amb 4 minuts, 31 segons. En homes, l'italià Cesare Maestri ha estat el més ràpid amb 3 minuts, 49 segons.

La selecció catalana, però, ha aconseguit quedar en una molt bona posició. D'entre les persones que hi competien, el membre dels Mountain Runners, Joan Freixa, ha aconseguit quedar quinzè. A més, Laia Aguilar ha debutat i ha estat vuitena, seguida de la també catalana Sílvia Leal, i Marc Trasserra i Eduard Hernández han quedat setè i vuitè.

El podi femení s'ha completat amb Isabella Morlini, que ha arribat a al meta amb 4 minuts i 43 segons, i Antonella Confortola, que ho ha fet dos segons després. En homes Antonello Landi ha fet 3 minuts i 51 segons, i Filippo Barizza, 3 minuts i 54 segons.

Aquesta prova aplega, cada any, uns 5.000 corredors a Fondo, a la Val di Non de Trentino (Itàlia).