La Selecció Catalana de Raquetes de Neu, a punt per competir a La Ciaspolada

Joan Freixa, dels Mountain Runners del Berguedà, forma part de l'equip

Redacció
05 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:33h
Sortida de la Ciaspolada 2016.
Sortida de la Ciaspolada 2016. | FEEC
La Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ja ho té tot a punt per participar, aquest proper 6 de desembre, dia de Reis, a La Ciaspolada, una de les curses més importants del calendari internacional, que cada any aplega prop de 5.000 corredors vinguts d'una vintena de països. 

Aquesta prova, que es disputa a Fondo, a la Val di Non de Trentino (Itàlia), es desenvolupa en un circuit d'uns 900 metres i es cobreixen sis voltes. En aquesta edició, la 44a, la Selecció Catalana té l'objectiu de millorar els resultats de l'edició anterior, segons ha indicat la FEEC, col·locant l'equip entre els 20 millors de la cursa. Enguany, han afirmat, les expectatives són "molt altes" i s'espera poder ocupar alguna de les places del podi. 

L'equip català està format per Marc Trasserra (Club Excursionista Voltreganès ARS), Sílvia Leal (Centre Excursionista Pontsicà, Laia Andreu (CE Callús), Laia Aguilar (CE Vic), Eduard Hernández (AE Matxacuca) i Joan Freixa (AE Mountain Runners del Berguedà).