Un centenar de nens recreen «Uns Pastorets Infantils» amb innocència i il·lusió

El Grup Colònies a Borredà torna a portar a escena una actuació nadalenca pròpia i adaptada als més petits

Redacció
03 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:37h
Uns Pastorets Infantils
Uns Pastorets Infantils | Uns Pastorets Infantils
Un centenar de nens i nenes han tornat a recrear, de la mà del Grup Colònies a Borredà, l'obra nadalenca "Uns Pastorets Infantils", acompanyats d'una trentena de monitors. Ha estat el 29 i 30 de desembre, quan aquests van aconseguir tornar a omplir el teatre de coneguts i familiars, que van poder veure l'actuació d'aquests petits artistes. 

Segons han recordat, "Uns Pastorets Infantils" és un text propi del grup de colònies, que cada any s'ha anat adaptant en funció del nombre de participants. D'aquesta manera, totes les figures del pessebre cobren vida, i cada infant té el seu paper protagonista, que porta a terme amb il·lusió i esforç. Això fa que cada vegada aquests Pastorets siguin diferents, ja que són els mateixos nens i nenes els que els canvien, han precisat. 

A més, han destacat, el fet que siguin infantils, no només vol dir que siguin fets per nens, sinó també per a nens. En aquest punt, doncs, és important el pensament infantil que transcorre a través seu i els vertebra, amb discursos i expressions pensades especialment per a una mentalitat infantil, i el punt d'humor que fa arrencar més d'una rialla. En aquests Pastorets s'hi troben dimonis, l'hostaler o la pastora xafardera, a part d'uns angelets d'allò més entremaliats, els Reis Mags d'Orient i un pilot de pastorets replets de vida a través de balls i danses .
 

Uns Pastorets Infantils Foto: Grup Colònies a Borredà

 

Uns Pastorets Infantils Foto: Grup Colònies a Borredà

Arxivat a