El CE Berga organitza un campus de futbol amb un sistema innovador d'entrenament

L'SmartGoal està molt ben considerat als Països Baixos

Redacció
29 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:17h
jugador de futbol xutant una pilota
jugador de futbol xutant una pilota | Flickr/ jbarcena
El Club Esportiu Berga portarà a terme, des de proper 2 de gener i fins el dia 5, un campus de futbol adreçat a nens i joves, on s'aplicarà un sistema innovador d'entrenament basat en els smartgoals. Es tracta d'una sèrie de tècniques que treballen, sobretot, la percepció visual i la capacitat de reacció dels futbolistes. A grans trets, consisteix en elaborar uns circuits amb una sèrie de llums, que s'encenen o s'apaguen en funció de la conducció de la pilota i del seu domini. Els llums van marcant el recorregut, i afavoreixen els actes reflex dels esportistes i el control de la pilota.

Fins el moment, el CE Berga i l'UE Avià ja havien experimentat amb aquesta nova metodologia amb l'objectiu de millorar el rendiment esportiu dels jugadors. Ara, però, aquesta metodologia es posarà a la pràctica al Camp Municipal de Berga durant aquest inici de gener amb participants d'entre 5 a 14 anys, i per un preu de 50 euros o 55, depenent de si els jugadors formen part del club berguedà. 

Segons han explicat, hi ha diversos clubs ja que porten a terme aquesta metodologia, com ara el PSV Eindhoven, l'Ajax FC d'Amsterdam o el Shalke 04, amb molt bona acollida als Països Baixos. Per formalitzar les inscripcions o demanar més informació, es pot fer a les oficines del CE Berga de dilluns a divendres e 18.00 a 20.00 hores, o a través del telèfon 628 63 52 74.
Arxivat a