Convoquen una concentració a Berga de suport a Joan Coma, detingut aquest dimarts

L'acte serà a les 20.00 hores a la plaça de Sant Pere

Redacció
27 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:57h

Joan Coma anant cap al cotxe dels Mossos Foto: Albert Alemany


El Moviment 30/03, el Grup de suport a en Joan Coma Roura i a tots els càrrecs electes i persones represaliades per l'estat espanyol, la CUP, ANC i Òmnium han convocat aquest dimarts a Berga i a diversos municipis de Catalunya, una concentració de suport a aquest regidor de Capgirem Vic, investigat per incitació a la sedició i detingut per no anar a declarar el passar 24 d'octubre. Aquesta serà a les 20.00 hores a la plaça de Sant Pere de la capital del Berguedà.

Roura ha estat detingut per un cotxe de paisà dels Mossos d'Esquadra al voltant de les 12.00 del migdia a Vic, on havien pactat amb el cos policial català que es faria efectiva la detenció. Segons ha enregistrat NacióDigital, dos agents de paisà l'han acompanyat fins al cotxe, que s'ha dirigit fins a l'Audiència Nacional de Madrid, on declararà aquest dimecres. 

Des de llavors, diversos polítics i ciutadans han començat a omplir les xarxes de missatges de suport. Entre aquests, l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, que també va ser detinguda fa uns mesos per negar-se a declarar per un presumpte delicte electoral. "Fermesa, consciència, dignitat i el cap ben alt", ha piulat al seu compte de Twitter. "Aquí seguim, amb tu i amb totes les que lluiten contra l'apologia de la indiferència", ha continuat.

 

 
Arxivat a