Els comerciants de Berga, descontents amb l'Ajuntament pels talls de carrers en plena campanya de Nadal

Els membres de la UBIC consideren que les obres s'haurien d'haver planejat en altres dates

23 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:52h
Un dels carrers tallats aquest divendres per les obres.
Un dels carrers tallats aquest divendres per les obres. | UBIC
Els socis de la Unió de Botiguers i Comerciants de Berga (UBIC) han manifestat aquest divendres el seu descontentament per les obres que, justament aquesta setmana, s'estan realitzant en diversos punts de la ciutat. Segons han explicat a NacióBerguedà, el motiu de crítica principal és que, aquests arranjaments i millores en l'asfalt de carrers, estan obligant a tallar determinats eixos importants de Berga en plena campanya de Nadal. 

"Estem una mica enfadats amb l'Ajuntament", han declarat, ja que l'objectiu en aquestes dates hauria de ser afavorir que la gent "accedís de la manera més còmode possible a les botigues", ja que és quan, aquestes, també tenen un índex de vendes més alt. No obstant això, han lamentat, s'estan tallant diversos punts, com ara el passeig de les Estaselles, el passeig de la Indústria o de la Pau i, segons consideren, aquest és un greuge important pels comerciants. 

En aquest sentit, i malgrat que consideren que les obres s'han de fer, creuen que l'Ajuntament les podria haver realitzat en un altre moment, i han criticat que, amb aquestes, el consistori els "dificulti la feina" i no ajudi al comerç de proximitat. 
 
Arxivat a