L'Ajuntament de Berga fomenta l'acompanyament de les persones grans amb visites a domicili

La Fundació Desenvolupament Comunitari s'encarrega de tirar endavant el projecte

Redacció
22 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:43h
Gent gran.
Gent gran. | CCBerguedà
L'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Berga ha posat en marxa una nova edició del programa "Els serveis socials més a prop", que pretén afavorir l'accés als serveis de proximitat, l'assistència personal i l'ajuda domiciliària a les persones majors de 80 anys. Amb això es busca que aquest col·lectiu pugui viure amb la màxima autonomia possible en el seu propi entorn. 

Durant els propers dies aquestes persones rebran la visita o trucada d'un professional de l'empresa Fundació Desenvolupament Comunitari, per concretar el dia i hora en què es farà la trucada. De fet, el programa, que es desenvolupa amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i aquesta fundació, inclou la realització de visites a domicili per tal d'informar sobre els recursos socials i comunitaris, així com detectar persones en situació de risc o vulnerabilitat. 

El programa no té cap cost per a les persones que en resultin beneficiàries. Per a més informació sobre el projecte, es pot consultar a Serveis Socials o al telèfon 93 821 53 31. 
Arxivat a