L'Ajuntament de Berga inverteix 59.200 euros en asfaltar una trentena de carrers

Les obres han començat aquest dimecres i finalitzaran a finals de setmana

Redacció
21 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:52h
Obres d'arranjament i de millora de l'asfalt a Berga.
Obres d'arranjament i de millora de l'asfalt a Berga. | AjBerga.
L'Ajuntament de Berga ha invertit 59.262,29 euros en l'arranjament del paviment asfàltic d'una trentena de carrers i zones de la ciutat. Unes actuacions, segons han informat, que està portant a terme des d'aquest dimecres l'empresa Pasquina S.A. i que han estat subvencionades per la Diputació de Barcelona. 

Les obres, però, comportaran alteracions del trànsit puntuals en determinats carrers. Aquest dimecres han començat al carrer Serra de Casampons amb el carrer Olvan, a la zona del pont i al camí de Pedret davant de l'Institut Guillem de Berguedà. A mesura que vagin prosseguint les obres, es continuarà la pavimentació a la plaça Gernika, al passeig de la Indústria; a l'avinguda del Canal Industrial amb la intersecció del carrer Manso Solà i carrer Gran Via; al carrer Gran Via en la zona d’intersecció amb carrer Lluís Millet; al passeig de la Rasa dels Molins amb intersecció amb el carrer Pere III; al passeig de la Pau; a la Ronda Queralt a l’alçada del Teatre Municipal de Berga i al passeig de les Estaselles en la intersecció amb el passeig del Lledó. 

A mesura que avancin, l'Ajuntament de Berga anirà informant a través del Twitter dels talls puntuals de trànsit perquè la ciutadania estigui degudament informada. Aquestes, però, tenen previsió de finalitzar el dia 23 de desembre. 
 
Arxivat a