Tràfec Teatre, entre els sis finalistes dels premis BBVA

La companyia berguedana és una de les candidates a optar a una gira valorada en 20.000 euros

19 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:53h
Finalistes dels premis BBVA
Finalistes dels premis BBVA | Premis BBVA
L'obra "Assaig T4" de Tràfec Teatre ha estat escollida com una de les sis finalistes dels premis BBVA de Teatre, d'entre les 60 candidatures que enguany s'hi van presentar. Es tracta, doncs, d'una de les candidates a optar a una gira catalana valorada en 20.000 euros, i ser programada al festival de teatre Temporada Alta de Girona i Salt, entre altres equipaments culturals del país. 

Aquesta obra de la companyia berguedana, conjuntament amb "Cúbit", de la companyia La Ruta 40; "Requiem for Evita", de la Companyia Loxxal; "l'Empestat", de l'Associació Artística Indi Gest; "All in", d'Altresbandes, i "Les dones sàvies" d'El Maldà, es podran veure en escena durant quatre caps de setmana dels mesos de març i abril als municipis de Tàrrega, Calldetenes, Martorell, Torroella de Montgrí, Valls i Manlleu, i el guanyador es farà públic el mes de maig a Vic, en una gala final a l'Atlàntida. 

Entre els membres del jurat d'aquests premis hi consta el dramaturg, guionista i director David Plana; l'actric Amàlia Sancho; el programador del festival Temporada Alta, Narcís Puig; el programador del teatre Atrium de Viladecans, Jaume Antich, i l'actor i director del Premi BBVA, Joan Roura. 

Tràfec Teatre està tenint un any molt dolç, després d'haver estat premiat, amb la mateixa obra, a la Mostra de Teatre de Barcelona amb el Premi Especial del Jurat, i d'haver estat seleccionada la companyia per participar al Festival Mundial de Teatre Amateur de Mònaco (França) que es fa cada quatre anys. 
 

Premis BBVA Foto: Jordi Plana

Arxivat a