Uns 70 nens recorren el nucli històric de Berga per «La Marató»

La cursa i caminada nocturna va permetre recaptar més de 800 euros

Redacció
19 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:16h
Alguns dels participants en la cursa nocturna
Alguns dels participants en la cursa nocturna | Consell Esportiu del Berguedà
Una setantena de nens i nenes han participat, aquest dissabte, en la cursa escolar pel nucli antic de Berga, que ha ajudat a recaptar fons per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que enguany ha anat destinada a la investigació de l'ictus i de les lesions medul·lars i traumàtiques. Els escolars han caminat i corregut, doncs, per la solidaritat, igual que desenes d'adults convocats pels Mountain Runners del Berguedà. 

En el cas dels més petits, van sortir en diferents recorreguts de la plaça de Sant Pere, passant per la plaça del Doctor Saló, el carrer Balmes, el carrer de la Muralla, el carrer de l'Harmonia, el carrer Buxadé i la plaça de Sant Pere, on també hi havia l'arribada. En total, distàncies d'entre 300 i 1.800 metres, depenent de les edats, que van permetre, en conjunt, recaptar 804,56 euros. 

Segons el Consell Esportiu del Berguedà, tots els participants van rebre una medalla, i la cursa va desenvolupar-se amb èxit i bon ambient. Les properes, han anunciat, seran ja el 2017, començant pel cros escolar de Cercs el 14 de gener, i el cros de Puig-reig, el 29 de gener. 
 

Alguns dels participants en la cursa nocturna Foto: Consell Esportiu del Berguedà

Arxivat a