«La Marató» recull més de 14.500 euros al Berguedà

La xifra s'anirà actualitzant a mesura que les entitats facin arribar l'import de les recaptacions

19 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:16h
El marcador de «La Marató», amb els 8,49 milions recaptats
El marcador de «La Marató», amb els 8,49 milions recaptats | TV3
La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha remogut la solidaritat al Berguedà. Com en anteriors ocasions, la resposta de la comarca ha estat notable, tot i que enguany, segons les primeres estimacions, destacablement superior. Fins aquest dilluns al matí, i segons les xifres traslladades per les entitats, el Berguedà ha aportat més de 14.500 euros. 
 
Aquests diners han vingut de diferents punts de la comarca, i entre les aportacions registrades més considerables destaca la de l'Ateneu d'Avià a través de passejades, ball i spining (1.710 euros), la de la Xocolatada dels Angelets (1.764 euros), la de l'esmorzar solidari de l'Escola Xarxa (1.885 euros) o els diferents actes a Borredà, entre els quals una xerrada, bingo i nadales, on s'han pogut recaptar 2.730 euros. 

Per altra banda, però, també és notable el bingo solidari i de Cercs i la tómbola (1.485 euros), les manualitats venudes a la Nou de Berguedà (815 euros), el concert de Nadal de Casserres (489 euros), la caminada i cursa nocturna dels Mountain Runners del Berguedà (804 euros) o el IV Blat de Moro solidari de l'ANC de Bagà, on s'han recollit 600 euros.

En els propers dies, i quan els balanços de La Marató comencin a ser més definitius, NacióBerguedà anirà actualitzant aquesta xifra. En conjunt, i fins aquest diumenge, aquesta col·lecta de fons que enguany es destinarà a l'estudi dels ictus i les lesions medul·lars i tramàtiques va recaptar a tot Catalunya un total de 8.490.608 euros. No obstant això, encara hi ha activitats organitzades per aquest propòsit, així que la xifra no és la definitiva.