Castellar de n'Hug homenatja Xavier Forga, metge del poble durant 33 anys

Salvador Juncà aprofita el sopar de Nadal per anunciar els propòsits de l'Ajuntament durant l'any vinent

Redacció
18 de desembre del 2016
Actualitzat a les 21:49h
Salvador Juncà i Xavier Forga, durant l'acte de reconeixement.
Salvador Juncà i Xavier Forga, durant l'acte de reconeixement. | AjCastellar de n'Hug/Fermí Riu
L'Ajuntament de Castellar de n'Hug ha homenatjat, aquest divendres durant el tradicional sopar de Nadal, el metge del poble i també de la Pobla de Lillet, Xavier Forga, que es jubila després de 33 anys d'atencions. Davant de més de 50 persones, han informat, l'alcalde, Salvador Juncà, ha agraït la tasca de Forga i la "confiança", i li ha fet obsequi d'un quadre amb la imatge de Castellar de n'Hug en ceràmica. Per la seva part, Forga ha afirmat que se sent "molt satisfet" de "l'estimació" de la gent de Castellar de n'Hugç.

Durant el sopar, l'alcalde també ha aprofitat per anunciar els propòsits de l'any vinent, entre els quals hi ha aconseguir un milió d'euros en inversions per a remodelar la pista poliesportiva i la sala polivalent, així com una millora de carrers, entre molts altres projectes aprovats per la Diputació de Barcelona i la Generalitat. A més, també ha indicat que s'estan realitzant les obres a la carretera que uneix el poble amb la Pobla de Lillet. 

L'acte ha finalitzat mb un reconeixement a les persones grans que, any rere any, creen els guarniments nadalencs de l'Ajuntament i del municipi des del local social.