S'obren les inscripcions per la Berga Trail 2017

A les 20h d’aquest divendres desembre l’AE Mountain Runners del Berguedà ha posat en marxa el període d’inscripció |L’esdeveniment serà els dies 2,3 i 4 de juny

Redacció
17 de desembre del 2016
Actualitzat a les 12:11h
Berga Trail
Berga Trail | Mountain Runners
Aquest divendres 16 de desembre s'han obert les inscripcions per les diferents modalitats de la Berga Trail, una prova organitzada per l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà. L’esdeveniment es durà a terme durant el cap de setmana del 2, 3 i 4 de juny del 2017. 

El 2 de juny, al vespre, tot s’iniciarà amb una cursa vertical de 3,6km amb un desnivell positiu de 770 metres, que arribarà fins al cim de la Figuerassa. El dissabte, als plans de Corbera, es portarà a terme la Berga Trail Kids, que constarà de sis recorreguts per muntanya diferents adaptats a les edats dels nens i nenes que hi participin. 

La prova estrella serà, però, la marató de muntanya de Berga. Aquesta és una cursa de 42 quilòmetres de distància i de 3.200 metres de desnivell positiu que es disputarà diumenge. El mateix 4 de juny, es celegrarà també la modalitat mitja marató, amb 25 quilòmetres i 1.880 metres de desnivell positiu, i la mini de 13,86 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu.

L’opció de fer equip, una novetat

La principal novetat d’aquest any és que es podrà córrer la Berga Trail per equips. D’aquesta manera es vol potenciar el fet de ser esport en grup i, especialment, promoure la participació femenina a les curses de muntanya. La condició serà formar equips de, com a mínim, tres participants i entre ells hi ha d’haver una noia. Guanyarà l’equip que aconsegueixi sumar més punts entre el vertical, la mitja i la marató.