Montse Venturós: «La Carme Forcadell sempre m'ha donat suport, i jo vull estar amb ella»

L'alcaldessa de Berga recorda que hi ha moltes altres persones perseguides per l'estat espanyol

15 de desembre del 2016
Actualitzat a les 16:39h
L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós.
L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós. | Aida Morales
L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, serà aquest divendres a la concentració que hi ha convocada davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), per donar suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. El principal motiu, ha explicat a NacióBerguedà, és perquè Forcadell "sempre ha estat al costat de les persones represaliades", tot i que també molt especialment pels esdeveniments dels últims mesos, quan Venturós va ser citada a declarar i finalment detinguda per negar-se a declarar al no haver volgut treure l'estelada del balcó de l'Ajuntament. "La Carme sempre m'ha donat suport, i jo vull estar amb ella", ha afirmat l'alcaldessa de Berga i militant de la CUP. 

Aquest gest, ha indicat, el realitza a nivell personal, tot i que també com a partit. "Nosaltres vam dir que hi seríem", ha assegurat, i ha recordat que, no només Forcadell i altres càrrecs electes estan sent perseguits, sinó que hi ha molta altra gent que, des de fa anys, ha estat "perseguida" per l'estat: "Això ve d'antic, i les persones que hem treballat dins l'Esquerra Independentisa hem vist com se'ns ha detingut, com se'ns ha investigat i més". 

Forcadell ha de fer front a una querella de la fiscalia espanyola per presumpta desobediència, per haver permès el debat al ple del Parlament de les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent, havent-hi l’advertència en contra del Tribunal Constitucional (TC). 
Arxivat a