Tres detinguts a Berga per robar en una empresa de la Valldan

Els homes van robar cablejat elèctric i alumini, principalment | A la benzinera El Lleó de Sallent tenien una furgoneta per portar el material

14 de desembre del 2016
Actualitzat el 16 de desembre a les 10:14h
Els Mossos d'Esquadra van detenir, aquest passat dissabte 10 de desembre, tres persones, que van entrar a robar en una empresa del polígon de la Valldan de Berga, segons ha pogut saber NacióBerguedà. Els fets van tenir lloc a les 10.30 del matí, quan es va localitzar una persona "estranya" davant d'una empresa, i es va detenir.

A més, els Mossos d'Esquadra van veure que la porta estava forçada, i que a l'interior de la nau s'havia robat, principalment, cablejat elèctric i instal·lacions d'alumini. Aquesta persona va quedar arrestada, i fent indagacions, es va poder saber que hi havia implicades dues persones més, que havien marxat amb un cotxe. 

En aquest punt, es van mobilitzar diferents dotacions policials d'arreu del país, fins que es va localitzar el vehicle sospitós a Biosca (la Segarra), on els dos ocupants del cotxe van quedar detinguts. Dins del vehicle, han indicat, hi havia serres, guants, martells, claus i tornavisos, entre altre material utilitzat durant el furt. 

També es va poder localitzar a la benzinera El Lleó de Sallent (el Bages) la furgoneta que els detinguts utilitzaven a posteriori per carregar el material robat. Els detinguts, però, de 31 anys, 48 i 48, i veïns d'Esparreguera (Baix Llobregat), Banyeres del Penedès (Baix Penedès) i Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), han quedat amb llibertat amb càrrecs, després de passar a disposició judicial.
Arxivat a