Especial de Nadal: Vota les 3 millors bandes i els 3 millors àlbums dels articles publicats

per Pep Saña , 14 de desembre de 2016 a les 11:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Arriba el Nadal, i amb aquest, la música pot sonar també més rockera que mai. Després de més d'un any de recomanacions, volem aprofitar aquestes dates per proposar un repte; buscar les tres millors bandes de rock i els tres millors àlbums, d'entre els articles publicats. 

Mitjançant aquesta enquesta, on s'han seleccionat diferents artistes i temes, tothom pot escollir les tres opcions que consideri millors i que es publicaran a principis d'any, com a col·laboracions dels lectors. Un joc de Nadal que pot servir per inspirar, recomanar, o simplement constatar grups de referència.BANDES DE ROCK

En aquesta s'han de votar les tres millors bandes de rock d'entre les 14 proposades. 

ÀLBUMS DE GRUPS

En aquesta segona enquesta es proposa als lectors votar els tres millors àlbums del món del rock, entre els proposats.


 
 
 
 
Pep Saña Vaig néixer el mateix any que els Rolling Stones a Vilada, i ara ja n’he viscut més a Berga. Vaig créixer escoltant els Déus del rock dels 70’s (els peluts, com deia el meu pare) i aquell “microbi” encara és a la meva sang. Sóc mestre industrial tèxtil, tot i que vaig canviar la Fàbrica per la ja desapareguda botiga de discs i pel·lícules Born 12.

 

 

Participació