L'EMMB es marca el repte de fer 32 microconcerts en sis dies entre Berga i Gironella

Les diferents formacions de l'escola actuaran en diferents indrets dels dos pobles per celebrar el Nadal

Redacció
13 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:31h

Membres de l'EMMB Foto: EMMB


L'Escola Municipal de Música de Berga (EMMB) s'ha marcat el repte de realitzar, durant els dies previs a la celebració de Nadal, un total de 32 concerts en sis dies. Això serà el que faran les diferents formacions i bandes del centre, que oferiran actuacions musicals breus en diferents puns de Berga i Gironella, del 16 al 22 de desembre. 

Es tracta, segons han informat, de microespectacles musicals, que es podran veure a les aules de l'Escola de Música de Berga, a les escoles de Santa Eulàlia, Sant Joan i la Valldan de la capital del Berguedà, i a l'escola de Gironella. A més, també se'n faran al carrer major de Berga, a l'espai del Taller Coloma, a la Sala Casino del Teatre Municipal i a les residències de Sant Bernabé de Berga i Sant Roc de Gironella. En tots aquests concerts, els residents que s'hi acostin podran escoltar de forma gratuïta les melodies de les bandes, combos, corals infantils, orquestres de corda i conjunts instrumentals, així com també el projecte de Superfilharmònics

Per altra banda, l'EMMB també participarà en altres activitats durant les festes, com ara el tradicional Concert de Nadal el 23 de desembre amb el Cor de Veus Blanques, que començarà a les 21.00 hores a l'església de Sant Joan. Dos dies després, la Coral i l'Orquestra de corda oferiran el Concert de Sant Silvestre a les 19.00 hores a l'església de Sant Pere i, finalment, la Banda i la Banda jove de l'EMMB seran les encarregades de l'arribada dels patges i la cavalcada de Reis els dies 26 de desembre i 5 de gener, respectivament. 
 

Programa dels microconcerts de Nadal a Berga i Gironella

Arxivat a