El «Juguem Jugant» de Nadal inclourà una trentena d'activitat i una «Room Escape» a l'Ajuntament de Berga

Els actes es faran des del 16 de desembre i fins el 8 de gener

Redacció
13 de desembre del 2016
Actualitzat el 14 de desembre a les 11:04h
L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Berga ha organitzat, per a aquestes festes nadalenques, una trentena d'activitats adreçades als joves i als infants, que omplin el calendari festiu durant cada dies des del 16 de desembre i fins el 8 de gener. Un conjunt de propostes integrades dins del "Juguem Jugant cada dia", en què s'han implicat diverses entitats i organitzacions berguedanes, amb activitats lúdiques vinculades a la música, al cinema, el teatre, l'esport i l'entreteniment, entre d'altres. 

Entre l'oferta musical, segons ha informat l'Ajuntament de Berga, destaca una sèrie de microconcerts a càrrec de l'Escola Municipal de Música de Berga, així com el tradicional concert Cor de Veus Blanques i el concert de Sant Esteve. En l'àmbit del cine, per altra banda, hi haurà dues sessions de cinema social i de dones, amb la projecció de les pel·lícules "Ara o mai" de Maria Ripoll i "Xtrems" d'Abel Folk i Joan Riedweg. Aquesta última, a més, es completarà amb una xerrada sobre el consum d'alcohol i drogues durant les festes de Nadal. 

Com és habitual, l'Agrupació Teatral La Farsa tornarà a posar en escena "Els Pastorets" de Serafí Pitarra al Teatre Municipal, mentre que les representacions infantils també fluiran per l'escenari de la mà del Grup Colònies a Borredà i els Pastorets Infantils que es fan al Teatre Patronat. 

L'últim dia de l'any, se celebrarà a Berga la tradicional cursa de Sant Silvestre, que espera arribar als 1.000 inscrits, segons el Club Atlètic Berga, mentre que durant la resta de dies es realitzaran activitats d'animació, jocs tradicionals, tallers de manualitats i d'articles de Nadal o activitats esportives. Una de les novetats, ha precisat el consistori, serà un Room Escape, que transcorrerà per algunes de les estances de l'Ajuntament de Berga. A més, l’AFTDAO farà un taller de fotoperiodisme en què els i les participants s’encarregaran de captar tot el que passi al "Juguem Jugant" mitjançant un reportatge fotogràfic a través de les xarxes socials. Per últim, tampoc hi faltaran els actes més esperats pels menuts com l’activitat de fer cagar el tió, l’arribada dels patges reials i la cavalcada dels Reis de l’Orient. 
 

Calendari de les activitats de Nadal a Berga