La Molina rep més de 20.000 esquiadors aquest pont

FGC posarà a disposició excursions en màquina de neu fins al Niu de l'Àliga

Redacció
13 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:43h
Estació d'esquí de la Molina
Estació d'esquí de la Molina | FGC
L’estació d’esquí de la Molina, a cavall entre la Cerdanya i el Berguedà, ha rebut aquest pont de la Constitució i de la Puríssima més de 20.000 visitants. Així ho ha informat Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que ha indicat que, en total, les cinc estacions del grup han rebut més de 54.000 esquiadors. 

La Molina ha estat l’estació que ha aplegat més visitants, amb unes “condicions òptimes meteorològiques” que han ajudat a la producció de neu. Aquesta estació, a més, ha estat la que ha obert més pistes de tot el Pirineu Oriental, amb un total de 40 quilòmetres esquiables i 13 remuntadors. 

Pel que fa a les estacions del Ripollès, Vallter 2000 i Vall de Núria, han acollit més de 9.000 persones cadascuna, i a les del Pallars Sobirà, s’hi han encabit més de 15.000 visitants, 6.200 a Espot i 9.038 a Port Ainé.

Ara, les cinc estacions públiques ja han començat a treballar per deixar les pistes en les millors condicions possibles per les festes de Nadal. L’objectiu, segons han indicat, és obrir el màxim nombre de serveis i instal•lacions, entre els quals, per exemple, hi haurà excursions amb màquina de neu fins al Niu de l’Àliga, a la Molina.