Marc Coma entregarà 1.000 euros al Taller Coloma recollits durant la Rostollada

L'acte serà dimarts al taller d'educació especial amb els organitzadors i representants polítics del poble

Redacció
11 de desembre del 2016

El pilot d'Avià, Marc Coma, a la Rostollada d'Avià Foto: Pere Gendrau


El cinc vegades guanyador del Dakar i sis Campionats del Món de Ralli Raid, Marc Coma, donarà, el proper dimarts 13 de desembre, 1.000 euros al Taller Coloma. Es tracta de la recaptació aconseguida durant el passat 17 de setembre a Avià, durant la IV edició de la Rostollada Motorshow Avià que cada any organitza amb finalitat benèfica

Aquesta, organitzada conjuntament amb l'Ajuntament d'Avià i el Motoclub Foc i Fuego, vincula motor i solidaritat, amb la participació de prop d'un centenar de pilots d'arreu de Catalunya, que realitzen una cursa competitiva, tot i que des de l'àmbit més amistós. 

Segons va afirmar Coma, es tracta d'un acte que l'omple "d'orgull", ja que cada any hi ha més participants i aficionats al món del motor, i el dia es converteix en una "festa de la moto". A més, en aquesta passada edició es va incloure una prova del Campionat d'Espanya de Clàssiques, a part de l'Open.

Durant l'acte d'entrega dels 1.000 euros, que es farà a les 11.30 al Taller Coloma, hi seran presents els organitzadors de la cursa, usuaris i responsables de l'escola, a part de l'alcaldessa i el regidor d'Esports d'Avià, Patrocini Canal i Adrià Rebolledo, respectivament.
Arxivat a