Les escoles de Vilada i Borredà porten nadales a l’Hospital de Berga i al carrer

La valoració de les mestres de la ZER Berguedà Centre és molt positiva

Redacció
11 de desembre del 2016
Actualitzat a les 12:00h
Cantada de Nadales
Cantada de Nadales | ZER Berguedà Centre
Les escoles de Vilada i Borredà han portat aquesta setmana passada l’esperit nadalenc a la ciutat de Berga i a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé. Va ser dimecres, durant la cantada que tradicionalment realitzen, i començant per la tercera planta del centre hospitalari. Allà, segons han explicat des de la ZER Berguedà Centre, s’hi van aplegar diversos residents de llarga durada. 

A continuació, els nens i nenes es van desplaçar al centre de dia l’Onada, situat al passeig de la Indústria, i finalment, van fer una última cantada nadalenca a la plaça de Sant Pere, davant de l’Ajuntament de Berga. 

L’espectacle, segons han explicat les mestres, contenia cançó, música i coreografia, sota la direcció de les responsables d’Educació Física, Música i Anglès, Marina Almenara, Anna Suero i Ester Tarrés, i es realitza cada any com una manera de motivar l’alumnat a actuar davant d’un públic adult, permetre la possibilitat de posar en pràctica capacitats i habilitats fora de l’àmbit acadèmic, i ajudar a persones que poques vegades connecten amb la vida, més enllà de les parets dels centres. 

La valoració de la cantada de nadales per part dels professionals de la ZER ha estat, segons afirmen, “molt positiva”, amb ganes de continuar-la realitzant durant molts anys.