sostenibilitat

Berga reforçarà els punts de recollida de brossa aquest Nadal amb 15 contenidors més

Es col·locaran diversos punts de recollida puntual per tal d'evitar problemes d'insalubritat i d'imatge

per Redacció , 12 de desembre de 2016 a les 18:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Adrià Costa


El Consell Comarcal del Berguedà i l'Ajuntament de Berga reforçaran el servei de contenidors durant les festes de Nadal, amb l'objectiu de poder donar resposta a l'increment de deixalles de rebuig que s'acumulen habitualment durant aquestes dates. Per això, al llarg dels propers dies es reforçarà el servei amb 15 punts de recollida més, que seran de rebuig, repartits per la ciutat.


Aquests s'ubicaran a la Font del Ros, al carrer Sardana davant de la Mútua, al carrer Comte Oliba, al carrer Sardana davant d'Hisenda, al carrer Sardana número 6, a la Rasa dels Molins davant d'Endesa, al terraplè de la Gran Via, a l'avinguda del Canal Industrial, al passeig de la Indústria, a la Rasa del Canyet, al carrer Fra Frederic, al carrer Barcelona número 39, al carrer Santa Bàrbara, i al carrer Pla de l'Alemany. A més, també hi haurà un reforç en matèria orgànica al carrer Comte Oliba.  

"No volem veure el carrer ple de bosses", ha explicat el conseller de l'àrea Francesc Xavier Francàs a NacióBerguedà, que ha indicat que això és un "problema" d'imatge i d'insalubritat que des del Consell es vol prevenir. A més, en aquests casos l'empresa té doble feina, i és millor facilitar la recollida de manera puntual. 


Per altra banda, fa pocs dies també es van facilitar uns contenidors especials de vidre a la majoria de bars i restaurants de la ciutat, i s'està treballant de fer el mateix amb l'orgànica, ha indicat. En aquest sentit, ha dit, la idea és "anar reconduint la recollida", així com evitar actituds incíviques, com ara el fet de deixar la brossa al costat dels contenidors, o bé en zones on anteriorment n'hi havia. 
 
Residus de rebuig
Ubicació Nombre de contenidors
Font del Ros (davant Bar Font del Ros) 1 contenidor
Carrer Sardana (davant la Mútua) 1 contenidor
Carrer Comte Oliba 1 contenidor
Carrer Sardana (davant d’Hisenda) 1 contenidor
Carrer Sardana (número 6) 1 contenidor
Rasa dels Molins (Davant d’Endesa) 1 contenidor
Gran Via (terraplè) 1 contenidor
Avinguda del Canal Industrial (costat Hotel d’Entitats) 1 contenidor
Passeig de la Indústria 1 contenidor
Rasa del Canyet 1 contenidor
Carrer Fra Frederic 2 contenidors
Carrer Barcelona (número 39) 1 contenidor
Carrer Santa Bàrbara 1 contenidor
Pla de l’Alemany (Camp de futbol) 1 contenidor
 
Residus de matèria orgànica
Carrer Comte Oliba 1 contenidor
 
 

 

Participació