El servei de bus de Berga a Barcelona es reforçarà amb un nou viatge els dilluns

El Departament de Territori ha posat a disposició un nou viatge matinal que passarà pel Berguedà a les 6.45 minuts del matí

Redacció
09 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:21h
Autobús de Berga
Autobús de Berga | Flickr
El Departament de Territori i Sostenibilitat reforçarà, a partir d'aquest proper dilluns 12 de desembre, el servei d'autobús que comunica Berga amb Barcelona. A partir d'ara, segons han informat, s'oferirà una expedició més, amb sortida de Berga a les 6.45 hores, per tal de garantir que hi hagi oferta de servei suficient. 

Concretament, han indicat, el servei sortirà de La Seu a les 5.30 hores i s'aturarà a Berga a les 6.45 hores, passant per Navàs a les 7.05, per continuar el recorregut fins a Barcelona. Aquest reforç del servei és un dels compromisos adquirits pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, tot just fa una setmana, quan va participar al Consell d’Alcaldes del Berguedà. 

El passat dilluns 28 de novembre, diversos usuaris van denunciar que la línia que passava per la capital del Berguedà a quarts de set del matí estava especialment plena, fins al punt que alguns passatgers es van veure obligats a seure al terra. Aquesta situació va posar el crit al cel de les administracions, tot i que també de la mateixa companyia Alsa, que va afirmar, en declaracions a NacióBerguedà, que això no era habitual, i tampoc normatiu. 
 

Fotografia de l'autobús aquest dilluns al matí. Foto: Cedida

Arxivat a